Gratis upgrade Minimax Carrier

Gratis upgrade Minimax Carrier


Hebt u recentelijk een Big Green Egg Minimax carrier gekocht? Dan bieden wij van Big Green Egg plein u een gratis upgrade voor het handvat van de carrier.

De Minimax carrier stelt u instaat om uw egg makkelijk en veilig te verplaatsen. Zoals vaak gebeurt met een populair product worden en verbetering voor gemaakt. Voor het geval dat u een eerste editie hebt van de carrier zijn er een paar items verbetert in de nieuwste versie. De hardware en handvatten zijn nu veel sterker en duurzaamer en wij bieden die upgrade nu aan u.

Uw dealer kan zien of u de eerste editie hebt van de carrier. Maar er is ook een makkelijk manier die u zelf kunt doen. Dit kunt u doen door de schroeven van de handvatten los te draaien en te vergelijken met de onderstaande foto’s. Als de schroef overeenkomt met degene boven het rode kruis hebt u de eerste editie en dus een gratis upgrade. Als de schroef overeenkomt met de groene vink is uw carrier helemaal up to date. Voor de upgrade moet u een foto van de handvat schroeven en het bestand met de garantie bon versturen via het garantieformulier op de website. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.