Workshop

WORKSHOP BARBECUEËN

Leer, proef en geniet van verschillende spectaculaire barbecue-stijlen

Als het ergens een beleving is om te barbecueën, dan is het wel in Amerika. Bij kook-liefhebbers blijft dit niet onopgemerkt. In Nederland weten wij het Amerikaanse barbecue-gevoel steeds beter te waarderen. De laatste trends op het gebied van buiten koken, grillen, roken, bakken en braden waaien over naar de tuin van culinaire centrum aarle rixtel

workshopsMet de modernste apparatuur is het genieten geblazen in de buitenlucht. Tijdens de cursus BBQ-Outdoorcooking bij culinaire centrum aarle rixtel ervaart u dit gevoel! Wim Vink, slager van beroep, geeft leiding aan deze culinaire workshop. En Wim weet waar hij het over heeft, want hij is leerling van dé Amerikaanse barbecue-goeroe Steven Raichlen.

Proef het verschil
De deelnemers van de BBQ-Outdoorcooking cursus maken kennis met spectaculaire barbecue-stijlen. De Smoker, Big Green Egg, Wokiwok, Kogelgrill en de Beefeater komen allemaal aan bod! Met deze moderne apparatuur leert u barbecueën op houtskool, hout, gas en in een wok. De verschillen kunt u zeker proeven! Onder het genot van een bijpassende, speciaal geselecteerde wijn (non- alcoholische dranken zijn ook verkrijgbaar) smult u van de bereide gerechten.

Ben er snel bij!
De belangstelling voor de BBQ-Outdoorcooking cursus is groot. Daarom kan het zijn dat de workshop vroegtijdig is uitverkocht. Ben er dus snel bij of laat u op de hoogte houden van nieuwe BBQ-Outdoorcooking cursussen!

Meld u zich hier aan voor de nieuwsbrief.